Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Ajankohtaista

Karjalaiset kesäjuhlat Jyväskylässä 16. – 18.6.2017

 

Kotka-saari – kevättalkoot

Kotka–saaren kevättalkoot järjestetään lauantaina 20.5.2017.

Lisätietoja jäsenkirjeestä

4/1/2015

Jäsenrekisteriseloste

Sukututkimusrekisteriseloste

Airi Musto on tehnyt esitteen Kotkasaaren kotimuseosta.

 

Ajankohtaista

 

Tällä sivulla kerrotaan tärkeimmistä jäsentiedotteen asioista.

 Sukuseuran 64. sääntömääräinen sukukokous

Sukukokous pidetään tänä vuonna lauantaina 1.7.2017 Vantaalla Fazerin uudessa vierailukeskuksessa. Vierailukeskus sijaitsee Vantaan Vaaralassa, osoitteessa Fazerintie 6, joka on lähellä Porvoonväylää. (Lisätietoja löytyy myös osoitteesta www.visitfazer.com). 

Kokous alkaa klo 12.00 lounaalla, jonka jälkeen seuran 64. sääntömääräinen sukukokous.

Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi olemme pyytäneet paikalle myös historian professori Marjatta Hietalan, joka on lupautunut kertomaan meille mm. Suomen itsenäistymisen taustoista ja itsenäisyyden alkuvaiheista. 

Tilaisuuden lopuksi on tunnin mittainen tutustuminen näyttelyyn, jossa tutustutaan mm. Fazerin toimintaan, historiaan, tuotevalikoimaan ja innovaatioihin. Kierroksen aikana saa maistella suklaita ja makeisia ja sen päätteeksi jokainen saa tuotekassin. Näyttelykierroksen yhteydessä on myös mahdollisuus tehdä ostoksia.

Lounaan hinta on 22,50 euroa, jonka jokainen maksaa itse, muista kuluista vastaa sukuseura. Noutopöytään sisältyy kaksi pääruokavaihtoehtoa, joita toinen on kasvisruoka, runsas salaattibuffet, leipää ja levitettä, ruokajuomana vesi, jälkiruoka sekä kahvi/tee.

Ilmoittautumiset (ja tiedot mahdollisista erikoisruokavalioista) 30.5.2017 mennessä Helleville (yhteystiedot kirjeen lopussa).  Jälki-ilmoittautumiset tai peruutukset kuitenkin mahdollisia vielä 26.6.2017 saakka. Maksu (22,50/henk.) suoritetaan mielellään jo etukäteen sukuseuran tilille FI10 5297 0040 0293 25.

Toivottavasti ajankohta sopii mahdollisimman monelle, sillä tänä vuonna ei järjestetä kesäretkeä, ja sukukokous on näin vuoden tärkein yhteinen tapaaminen. Kokouksessa voidaan myös ideoida seuraavan kesän retkikohdetta.

 Lämpimästi tervetuloa sukukokoukseen!

 Teatteriretki Tampereelle

Sukuseura järjestää syksyllä teatteriretken Tampereelle; tästä lisätietoja myöhemmin.

Karjalaiset kesäjuhlat Jyväskylässä 16. – 18.6.2017

Lisätietoja www.karjalanliitto.fi