Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Ajankohtaista

 

Tämän kevään ja kesän suunnitelmat ovat muuttuneet monella tavalla korona-viruksen vuoksi, ja monia tilaisuuksia on peruttu tai niiden aikataulut ovat muuttuneet. Jouduimme arvioimaan myös sukukokouksen ajankohtaa uudelleen. Alun perin kokous oli tarkoitus pitää kesäkuussa, mutta nyt olemme siirtäneet tilaisuuden elokuun puoliväliin. Toivotaan, että epidemia on siihen mennessä rauhoittunut ja toiminnot normalisoituneet.

 

 

Sukukokous järjestetään sunnuntaina 16.8.2020 Lappeenrannassa, Linnoitusalueella sijaitsevalla Kehruuhuoneella.

Ilmoittautumiset (ja tiedot mahdollisista erikoisruokavalioista) 3.7.2020 mennessä Helleville

 

 

Karjalaiset kesäjuhlat peruttu

Karjalan Liitto viettää tänä vuonna 80-vuotisjuhlaansa ja myös kesäjuhlien oli tarkoitus järjestää tavanomaista juhlavammissa puitteissa. Koronaviruksen vuoksi juhlat on kuitenkin jouduttu perumaan.

 

 Lisätietoja jäsenkirjeestä

2/4/2019

Jäsenrekisteriseloste

Sukututkimusrekisteriseloste

Airi Musto on tehnyt esitteen Kotkasaaren kotimuseosta.

 

Ajankohtaista

 

Tällä sivulla kerrotaan tärkeimmistä jäsentiedotteen asioista.

 

Sukukokous

Sukukokous järjestetään sunnuntaina 16.8.2020 Lappeenrannassa, Linnoitusalueella sijaitsevalla Kehruuhuoneella. Tässä alustavaohjelma:

-          klo 12.00                        Tilaisuuden avaus

 

Lounas; seisova pöytä, johon sisältyy runsas salaattibuffet, pääruoka, kahvi/tee

-          n. klo 13.00                   Linnoitusalueen esittely – esitelmä alueen historiasta/Raili Leino

-          n. klo 13.45                   Sukukokous

-          n. klo 15.00                   Kakkukahvit

-          n. klo 16.00                   Tilaisuus päättyy

 

 

Tilaisuuden järjestämisessä noudatetaan valtakunnallista ohjeistusta ja tarpeen mukaan se perutaan, jos tilanne on epidemian vuoksi vielä sellainen, ettei kokoontumisia sallita tai suositella. Mutta se nähdään tässä kevään ja alkukesän aikana, alustavasti kuitenkin näin.

Ilmoittautumiset (ja tiedot mahdollisista erikoisruokavalioista) 3.7.2020 mennessä Helleville (yhteystiedot kirjeen lopussa).  Näin aikainen ilmoittautuminen on tarpeen, koska joudumme vahvistamaan tilavarauksen jo noin 1,5 kk aikaisemmin. Tuossa vaiheessa tiedämme muutoinkin, onko kokous ylipäänsä järjestettävissä – toivotaan, että onnistuu!  Yksittäiset peruutukset mahdollisia vielä 18.7. saakka.

Osallistumismaksu 15 e/henk. (alle 3 v ilmaiseksi, 3-12 vuotiaat 8 e). 

Maksu mielellään jo etukäteen sukuseuran tilille FI06 5780 3820 1124 14 (Huom! Uusi tilinumero!)

Sukukirjoja on edelleen saatavilla, niitä toimitetaan postitse ja niitä voi ostaa sukukokouksessa.  Kirjan hinta on 50 euroa.

 

Kirjojen lisäksi kokouksessa on myytävänä ja tilattavissa vaakunoita (100 e), pöytäviirejä (30 e), isännän viirejä (70/80 e) sekä sukuseuran postimerkkejä (tilattava etukäteen).

 

Olemme myös selvittämässä sukuvaakunalla varustettujen mukien hankkimista. Siitä lisää myöhemmin.

 

Lisätietoja jäsenkirjeestä

 

Jäsenmaksu 2018

Sukuseuran jäsenmaksu on edelleen 15 euroa ja Karjalan Liiton jäsenmaksu 20 euroa.

Maksuvaihtoehdot:

  1. 15 euroa = Ikävalko-sukuseuran jäsenmaksu (et halua kuulua Karjalan Liittoon tai maksat Karjalan Liiton jäsenmaksun muun seuran kautta).
  2. 35 euroa = sukuseuran jäsenmaksu + Karjalan Liiton 20 euron jäsenmaksu Ikävalko-sukuseuran kautta. Sukuseura tilittää 20 euroa edelleen Karjalan Liitolle.  

 

Jos sinulla on sähköpostiosoite, jäsenmaksulasku tulee suoraan sähköpostiin. Jos taas saat tiedotteen tavallisena kirjeenä, jäsenmaksulasku tulee sen mukana.

Ne, jotka ovat aiemminkin maksaneet Karjalan Liitto ry:n jäsenmaksun Ikävalko-sukuseuran kautta, saavat 35 euron jäsenmaksulaskun. Ne, jotka eivät ole aiemmin maksaneet Karjalan Liiton jäsenmaksun sukuseuran kautta, saavat 15 euron laskun. Jokainen voi kuitenkin vielä maksua maksaessaan valita, haluaako maksaa 15 vai 35 euroa.

Sukuseuran hallitus toivoo, että kaikki sukuseuraan kuuluvat maksavat jäsenmaksunsa, joka edelleen varsin pieni! Jäsenmaksutulot ovat seuran ainut tulonlähde, jolla toimintaa järjestetään. Viime vuosina jäsenmaksun on maksanut enimmilläänkin vain noin puolet seuran jäsenistä.   

Sukuseura otti viime vuonna käyttöön uuden jäsenrekisteripalvelun, joka on suomalaisen Membook-niminen yrityksen toimittama.  Sen myötä mahdollistuvat mm. nämä asiat:

  • Jäsentiedot: Jäsenet pääsevät itse kirjautumaan rekisteriin ja päivittämään omia tietojaan (oma sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena sen jälkeen, kun olet hyväksynyt kutsun liittyä Membookiin)
  • Jäsenmaksut: Laskut lähetetään sähköpostitse niille, jotka käyttävät sähköpostia. (Viestissä linkki, josta lasku aukeaa). Kirjautumalla Membookiin laskun voi myös maksaa verkkopankin välityksellä suoraan Membookin ”sisällä”.
  • Maksujen kirjautuminen ja kohdistuminen tapahtuvat automaattisesti, joten käytäthän laskussa mainittua tilinumeroa ja viitettä!

 

Membookiin ei ole pakko rekisteröityä. Sukuseura ylläpitää edelleen jäsentietoja ja postittaa tiedotteet ja jäsenlaskut paperisina kaikille niille, jotka eivät käytä sähköpostia. Ilmoittakaa seuran sihteerille, jos haluatte muutoksia jäsentiedotteen lähetystapaan.