Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Ajankohtaista

 

Tämän kevään ja kesän suunnitelmat ovat muuttuneet monella tavalla korona-viruksen vuoksi, ja monia tilaisuuksia on peruttu tai niiden aikataulut ovat muuttuneet. Jouduimme arvioimaan myös sukukokouksen ajankohtaa uudelleen. Alun perin kokous oli tarkoitus pitää kesäkuussa, mutta nyt olemme siirtäneet tilaisuuden elokuun puoliväliin. Toivotaan, että epidemia on siihen mennessä rauhoittunut ja toiminnot normalisoituneet.

 

 

Sukukokous järjestetään sunnuntaina 16.8.2020 Lappeenrannassa, Linnoitusalueella sijaitsevalla Kehruuhuoneella.

Ilmoittautumiset (ja tiedot mahdollisista erikoisruokavalioista) 3.7.2020 mennessä Helleville

 

 

Karjalaiset kesäjuhlat peruttu

Karjalan Liitto viettää tänä vuonna 80-vuotisjuhlaansa ja myös kesäjuhlien oli tarkoitus järjestää tavanomaista juhlavammissa puitteissa. Koronaviruksen vuoksi juhlat on kuitenkin jouduttu perumaan.

 

 Lisätietoja jäsenkirjeestä

2/4/2019

Jäsenrekisteriseloste

Sukututkimusrekisteriseloste

Airi Musto on tehnyt esitteen Kotkasaaren kotimuseosta.

 

Kotkasaari

Ikävalko-suvun sukuseura ry:n jäsenten käytössä on Taipalsaaren kunnassa Saimaalla sijaitseva Kotka-saari.

Viime vuoden jäsentiedotteessa kerrottiin, että Kotka-saaren tulevaisuuden yllä on synkkiä pilviä, kun saaren kunnossapito- ja korjaustöihin ei enää löydy tarpeeksi tekijöitä. Ikä alkaa painaa niitä, jotka ovat tähän saakka kantaneet vastuuta saaresta, eikä uusia nuorempia voimia ole riittävästi. Nyt näyttää siltä, että kunnossapitotöihin löytyy kuitenkin sen verran väkeä, että saaren toiminta voi jatkua ja myös tuleva kesä pärjätään.

 

Viime vuonna keskusteltiin myös siitä vaihtoehdosta, että osa saaresta myytäisiin, mutta tästä on ainakin tässä vaiheessa luovuttu. Vanhojen rakennusten kunnossapitoa kuitenkin vähennetään ja niiden käyttötapoja pohditaan. Kevättalkoita ei tänä vuonna järjestetä, vaan saaritoimikunta tekee välttämättömät työt.

Hirsihuvilan vuokrat ovat samat kuin viime vuonna, eli

 

-          koko viikko (su klo 17 – su klo 17)     200 euroa

-          arkipäivät (su klo 17 – pe klo 17)       150 euroa

-          viikonloppu (pe klo 17 – su klo 17)   100 euroa

 

 

Mökkivarausten tekeminen ja maksaminen

 

-          mökkiä vuokrataan vain niille sukuseuran jäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa; samalla henkilöllä voi olla voimassa vain yksi varaus kerrallaan

-          kevättä (1.1. – 31.5.) ja syksyä (1.9. – 31.12.) koskevat varaukset maksetaan viimeistään 7 pv ennen varausajan alkamista

-         kesää (1.6. – 31.8.) koskevat varaukset maksetaan 31.5.2020 mennessä. Jos vuokra jää maksamatta, kyseistä viikkoa tai viikonvaihdetta tarjotaan jonotusvuorossa seuraavalle

-         varauksia ottaa vastaan Kari Ikävalko, puh. 040 7617 367 huhtikuun alusta lähtien

-         mökkivuokrat maksetaan Ikävalko-säätiön tilille FI03 5094 0020 1022 12.  Mökkivuokraa maksettaessa käytetään viitenumeroa 26.

 

 

 

 


Saaritoimikunta

 

 

Petri Ikävalko, pj

puh. 040 7082917

Jäsenet: Yrjö, Esko, Jorma ja Kari Ikävalko